Ingredients:
1/2 quilo de bacallà dessalat
allioli
1/2 quilo de tomàquets madurs, o tomàquet sencer pelat en conserva.
1 ceba petita
1 culleradeta de pebre vermell dolç
1 pebrot vermell rostit i a tires.
Elaboració:
Assequem bé el bacallà, ho enfarinem i fregim en abundant oli,reservem.
Per fer la salsa de tomàquet, sofregim la ceba tallada petita,afegim els tomàquets tallats a quadradets, coem a foc suau,assaonem, si cal afegim una mica de sucre, i al final de la coccióafegim el pebre vermell. Un cop cuita la salsa la triturem bé amb el pebrot vermell.
En una safata de forn, posem salsa al fons, col · loquem els trossos de bacallà, cobrim amb l'allioli, i posem al forn unsminuts per escalfar, i al final gratinar.
El podem acompanyar de patata al forn.
Aquesta recepta l'hem trobada a http://rezeditas.blogspot.com.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.