LLOM AMB SALSA



Ingredients:
2 rodons de porc
1 ceba grossa
1 all porro
2 tomàquets madurs
2 ó 3 alls
2 fulles de llorer
orenga
sal i pebre
vi  blanc
oli d'oliva
2 llesques de pa
ametlles torrades
bacon 
dàtils


Preparació:
Fregim les dues llesques de pa i les reservem. A continuació retem les verdures i les tallem a trossos i les saltem. En una cassola hi posem, oli d'oliva i enrossim els talls rodons que haurem salpebrat prèviament. Afegim totes les verdures tallades i el got de vi. Cal procurar que els rodons quedin per sobre de les verdures. A continuació afegim sal al gust, ho tapem i deixem que cogui a foc fort fins que arrenqui el bull. Després caldrà baixar-lo perquè cogui a foc lent 1 hora i mitja aproximadament. Passat aquest temps, per  veure si el tall està cuit el punxem amb un escuradents; si suc sec és que ja està. Un cop cuit el treiem i el deixem refredar en una plata. Triturem totes les verdures més el pa ratllat i les ametlles (si queda molt espés hi podem afegir aigua). Un cop fred, tallem el rodó a rodanxes i el coloquem en una cassola. Afegim per sobre la salsa. Abans de servir-lo, cal que bulli junt amb la salsa 5 minuts més.
Es pot acompanyar amb uns rotllets de bacon farcits amb un dàtil que prèviament s'hauran cuit al forn.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...