POLLASTRE ROSTIT

Aquesta recepta ens l'ha proporcionat la Rosita Miralles, un clàssic a la cuina catalana. Gràcies per la teva aportació.




Ingredients per a 4 persones:
mig pollastre
2 cebes
4 grans d'all
1 fulla de llorer
orenga
mig got de vi blanc
mig got d'aigua
oli
sal i pebre
panses i pinyons (opcional)


Elaboració:
Salpebrem el pollastre i l'introduim a la cassola trossejat; se sofregeix bé. Després s'afegeixen les cebes, els alls, el llorer i una mica d'orenga. Un cop està daurat s'hi afegeix el vi i l'aigua. Es tapa i es deixa coure a foc lent fins que estigui cuit. Després es destapa i es deixa al foc fins que es consumeixi l'aigua. Si volem hi afegim les panses i els pinyons al gust.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...