TORTELL DE REIS







Ingredients per a 4 persones:

250 de farina
50 de mantega
50 de sucre
2 ous (un per la barreja i l'altre per pintar)
ratlladura de taronja
1 culleradeta de ron 
1 dl. de llet
1 polsim de sal
10 gr. de llevat de forner
Nata muntada per farcir

Elaboració:
Fer un volcà amb la farina, a l'interior crearem un gran forat on introduirem la mantega fosa, el sucre, un ou, ratlladura de taronja, una culleradeta de rom, la llet, el llevat i la sal.
Barrejar bé aquests ingredients dins del volcà fins a obtenir una massa elàstica i humida. Separar la massa en dues parts i treballar-les fins a obtenir dos tires allargades. A continuació trenar-les i ajuntar-les formant una corona. Introduïr al forn a 50º fins que el tortell dobli el seu tamany. Llavors el treurem per pintar-lo amb l'ou i tornarem a fornejar a 180º durant 10 minuts.
Per decorar es poden fer varies coses, en el nostre cas hem optat per farcir-lo de nata i guarnir-lo amb fideus de caramel i sucre glaç. 
Ah! i no oblideu amagar la fava i la figureta a dins, perquè com diu la dita...




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...