LASANYA DE CARN



Ingredients per a 6 persones:
500 gr. de carn picada de vedella
200 gr. de bacó
3 cebes tendres
2 pots de tomàquet fregit
1 bossa de beixamel
plaques de lasanya
formatge per gratinar
pebre molt
orenga i sal


Elaboració:
Fem un sofregit amb la ceba i el bacó i quan estan daurats afegim la carn picada i no deixem de remenar fins que estigui totalment fet. Salpebrem la barreja i afegim un pot de tomàquet fregit. Aquest serà el farcit.Preparem el forn a 200 º. En una plata pel forn posem una capa de lasanya i una de farcit. Nosaltres hem fet 3 capes i a la de dalt del tot hem afegit la beixamel (que prèviament hem barrejat amb l'altre pot de tomàquet) i per sobre hi hem tirat el formatge. Ho fiquem al forn durant 20 minuts i llestos!!!









No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...