VOL AU VENT DE PEBROT, CEBA I OU

En aquesta ocasió hem agafat allò que teníem per la nevera i hi hem posat una mica d'imaginació.


Ingredients:
Pebrot
Ceba
1 ou per cada vol au vent
Sal, orenga i pebre


Elaboració:
Es fa un sofregit del pebrot i la ceba. A banda es fregeixen els ous i un cop apartats retallem els rovells i les clares les tallem a trossets i les afegim al sofregit. Farcim els vol au vent i hi posem orenga. Col·loquem els rovells i els hi posem pebre molt. Senzill i saborós. Que vagi de gust.





3 comentarios:

  1. Unos vol au vent geniales, me los quedo.......

    ResponderEliminar
  2. Una receta muy resultona y sencilla, me gusta mucho la idea Pilar!! Besos

    ResponderEliminar
  3. Qué buena pinta!Y facilita de hacer. Me quedo por aquí!

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...