PATÍS DE TONYINA AL MICROONES


Ingredients:
4 ous
3 llaunes de tonyina
100 gr. de salmó fumat
3 cullerades de tomàquet fregit
3 cullerades de maionesa
sal
pebre
orenga

Elaboració:
Tan senzill com abocar tots els ingredients al got de triturar i després passar-ho a un recipient apte pel microones. Deixem 8 minuts a màxima potència. Desmotllem i després el tornem a posar 2 ó 3 minuts més si veiem que no ha acabat de cuallar. Té un gustet espectacular. Es pot fer anar com a paté i pot ser la solució als aperitius.


2 comentarios:

  1. El pastel de atun tiene una pinta estupenda, pero tengo una duda al ver la fotografia ¿ El salmon se tritura o bien se pone debajo de la masa para que al desmoldar quede mejor presentado?. Gracias

    ResponderEliminar
  2. El salmon lo hemos triturado pero hemos reservado un poco para decorar ,)

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...