CUSCÚS AMB FRUITS DE L'HORT




Ingredients:
3 carxofes
un manat d'espàrrecs de marge
1 ceba
3 alls
una safata de xampinyons
2 gots de brou de verdures
2 gots de cuscús
salsa de soja

Elaboració:
Sofregim totes les verdures. Després bullim el brou i hi tirem els dos gots de cúscus (sempre es barreja la mateixa quantitat de líquid que de cúscus) i un rajolí d'oli. 





Muntem el plat i en el moment de servir es posa salsa de soja al gust.












2 comentarios:

  1. Deliciós!! No hi ha res com els productes del propi hort, que has vist néixer, créixer i... desaparèixer a la panxa!! ha ha ha. Molt bo, aquest cuscús. Petons

    ResponderEliminar
  2. Muy buena pinta. Muchas gracias por la receta. Un saludo.

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...