Blak Cake amb cobertura de fondant



 En aquesta ocasió hem fet una decoració amb fondant blanc que hem tenyit amb colorant en gel. Avui dia es pot trobar en centres comercials com Carrefour i Alcampo. La base ha estat el nostre black cake, un pastís que es fa en microones en 11 minuts.


Per posar el colorant hem utilitzat uns escuradents doncs sembla que no però si volem aconseguir colors suaus no cal posar-hi gaire. També haurem d'anar amb compte de no tacar-nos per això hem fet anar guants.


Cal amassar com si fos plastilina fins que quedi un color homogeni.



I llavors fent anar talladors de galetes aconseguim les formes que volem.







Un dels passos que sempre fan més por és posar el fondant per sobre del pastís. Us aconsellem que el treballeu molt perquè quedi ben estès i fi, perquè alhora de menjar no es faci pesat. Per tal que no s'enganxi espolseu la superfície amb sucre glaç.



Amb el mateix corró agafem el fondant i amb l'altre ma ens ajudem per col·locar-ho com si fos un llençol.


Arrambem per les vores.
I tallem el que sobra.



Per tal que quedés millor acabada nosaltres hem optat per fer una cinta al voltant amb una llaçada.


I després hi hem col·locat la decoració pintant-la amb aigua per tal que s'hi quedés enganxada.







3 comentarios:

  1. Te ha quedado de lujo muy rica y muy bonita besos

    ResponderEliminar
  2. fantastic ha qudat!! ni a la pastisseria! petons

    ResponderEliminar
  3. Os ha quedado preciosa esta tarta, quién pillara un trocito, besos
    Sofía

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...