GARRÓ AMB SALSA EN OLLA EXPRÉS


Ingredients:
1 garró (poden menjar perfectament 2 persones)
2 pastanagues
2 pebrots verds
2 cebes mitjanes
1/2 litre de vi blanc
aigua
llorer
pebre negre
pebre dolç
oli
sal

Elaboració:
Salpebrem el garró i el marquem a l'olla exprés.



L'apartem i allà mateix hi afegim les verdures ben talladetes.



Després les retirem i llavors hi posem el garró i a sobre les verdures. Hi tirem el 1/2 litre de vi i aigua fins a cubrir. També és el moment de posar-hi el llorer i el pebre dolç. Tapem l'olla i des del moment que surti el vapor ho deixarem 25 minuts. Per saber si està prou fet ens fixarem si la carn s'ha després de l'os.


Un cop ha perdut tot el vapor l'olla i poguem obrir sense perill, apartem el garró i triturem les verdures. A l'hora d'emplatar passem la salsa pel xino per tal que quedi ben fina.
És un plat deliciós i fet en poc temps.



1 comentario:

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...